Ako vam je pri ruci mobilni telefon, i želite malo da se zabavite, evo pravih sajtova za vas. Napominjemo još jednom da vam je pristup svim ovim sajtovima 100% besplatan kada ste konektovani na naše 042 Dial Up linije! Pogledajte sajtove ispod i uživajte! Svi SMS servisi ispod su namenjeni isključivo licina starijim od 18 godina!

 
Kuckanje.com – sajt namenjen svim muškarcima koji bi na brzinu hteli da upoznaju neku devojku, i to putem SMS-a. Profili najlepših slobodnih devojaka u Srbiji, sa slikama i detaljnim opisima, pogledajte ih, pronađite onu ili one koje vam se sviđaju i kontaktirajte ih putem SMS-a. Anoniman servis, vaše podatke niko ne može da sazna, a broj korisnika koji koristi ove usluge je najbolja preporuka za trenutno najbolji domaći chat sajt!
 
 
SMSdevojke.com – Ako vam je dosadno, ne znate šta biste radili… upoznajte neku od ovih devojaka, koje su se prijavile na ovaj servis samo da bi upoznale muškarce za dopisivanje putem SMS-a. Pregledajte njihove profile, pronađite devojke koje vam se najviše sviđaju i dopisujte se sa njima putem SMS-a. Sve poruke 100% ostaju među vama, a vaš broj telefona će ostati anoniman.
 
 
SMSmuvanje.rs – Želite li sex večeras?? Ako želite, pronađite ovde partnerku za sex! Na ovaj sajt prijavile su se devojke koje su poslale svoje najintimnije slike, i žele da pronađu pravog partnera za sex, ali naravno i za ozbiljnije veze. Pogledajte sve profile, pronaći ćete sigurno devojku koja vam od glave do pete odgovara i potpuno anonimno je startujte, dok joj vi ne date vaš broj telefona ona ga ne može saznati.
 
 
GaySerbia.rs – Za sve pripadnike gay populacije, najjači domaći macani čekaju da ih kontaktirate! Pogledajte sve mladiće koji su se prijavili, i kontaktirajte ih. Takođe, ako želite da se i vaš profil nađe na ovome sajtu pošaljite svoj opis i slike i bićete online.
 
042web.com - Sva prava zadržana - Fonlider d.o.o