Horoskop – najveći domaći sajt za ljubitelje astrologije, ali i za sve one koje zanima dnevni mesečni, nedeljni horoskop. Na ovom sajtu angažovani su najpoznatiji domaći astrolozi kao što su Sanja Colja,Dušan Veličković, Milica MIlošević, Milena Ekart, Ljubiša Trgovčević, Jasminka Holclajtner i drugi. Pogledajte najtačnije horoskope, upoznajte bolje naše najbolje astrologe i pronađite način da stupite sa njima u kontakt putem telefona, e-maila ili SMS chata. Najbolji domaći astrolozi na jednom mestu!
 
 
SmuvajMe.com – ako želite da na najlakši i najbrži način pronađete partnera za druženje, vezu, brak, intimni odnos… ovde imate mogućnost da vidite najveći domaću bazu ličnih oglasa svih kategorija. Pretražite sajt, sigurno ćete pronaći više osoba koje odgovaraju svim vašim kriterijumima, a na vama je da odaberete onu pravu. Trenuno na sajtu imate oglase sledeće sadržine: Muški bračni i vanbračni, ženski bračni i vanbračni, lezbo oglasi, gay oglasi, parovi, muškarci iz inostranstva i žene iz inostranstva... Sigurni smo da ćete naći pravu osobu za vas!
 
 
Internet-Naplata.com – za sve vlasnike sajtova, ili onih koji će to tek biti, ovo je sajt koji će ih uvesti u tajne zarađivanja putem sajtova… Pronađite način kako da zarađujete putem vašeg sajta, izaberite neki od servisa koje sajt nudi, postavite ih na vaš sajt i očekujte lepu zaradu za malo posla. Da li ćete da izaberete naplatu sajta putem 0900 servisa, 042 Dial Up konekcija, SMS poruka, ili ćete da radite nekim drugim sistemom zarade zavisi samo od vas i vaših želja!
 
 
VruceDevojke.com – Ako ikada poželite da čujete lep ženski, ili muški naravno, glas… ovo je sajt koji vam prikazuje profile svih devojaka koje su raspoložene za priče svih vrsta, od onih svakodnevnih, preko onih za bezobrazne dečake. Sajt VruceDevojke je prvi domaći sajt koji je objedinio pričaonice, muvaonice i hot lajn servise, i gotovo da ne postoji posetilac sajta koji nije isprobao bar jednu uslugu koju sajt nudi. Za sve usamljene duše ovo je pravo osveženje.
 
042web.com - Sva prava zadržana - Fonlider d.o.o